Nieuwe Prins Carnaval en thema 2018 bekend !

DOOR IN Ongecategoriseerd Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Prins Carnaval en thema 2018 bekend !

Op 11 November 2017 is de opening van het nieuwe Carnavalsseizoen weer gevierd. Ook dit jaar werd dit weer gevierd in het Dorpshuis in Kudelstaart. Carnavalsvereniging de Pretpeurders heeft deze avond het “Kudelstaarts Avondje Knallen (KAK)” genoemd. 

 

Ieder jaar wordt rond de 11e van de 11e een feestavond georganiseerd door de Pretpeurders, waar het nieuwe thema van het komende carnaval bekend gemaakt wordt. Daarnaast wordt eens in de 2 jaar een nieuwe prins bekend gemaakt, die het carnaval voor de komende 2 jaar weer mag gaan leiden.

Ook dit jaar was het weer tijd voor een nieuwe prins. Op gepaste wijze werd afscheid genomen van Peter van den Bergen, die de afgelopen twee jaar de prins van de Raad van Elf was. Volgens de Grootvorst (ondersteund door de rest van de Raad van Elf en zelfs de gehele zaal) is er vol genoten de afgelopen 2 jaar en was Peter een ‘fantastische’ prins.

De nieuwe prins werd vermomd in pak op het podium geplaatst. Tijdens een striptease act trok de nieuwe prins zijn pak langzaam uit. En op het moment supreme liet de nieuwe prins zich zien aan het publiek en klonk er een tevreden applaus uit de zaal. De komende periode zal de Raad van Elf vooraf gegaan worden door:

MARCO VAN DEN BERG

Als eerste formele opdracht mocht onze nieuwe prins het thema bekend gaan maken voor het komende carnaval in 2018. Op de facebook pagina van de Pretpeurders waar al menige hints gegeven en de laatste hint werd door de Raad van Elf het dorpshuis ingeslagen (3 hele grote opblaas wereldbollen). Het thema van Carnaval 2018 is:

EEN WERELDS CARNAVAL

De verdere avond werd nog lang nagepraat over het thema en de nieuwe prins, een gezellig biertje gedronken en een mooi feestje gevierd. Het was weer een gezellige opening van het nieuwe seizoen, een mooie voorbode voor alles wat nog gaat komen.

Commentaar is gesloten.